Terrine de fígados e carne picada
TM6 TM5 TM31

Terrine de fígados e carne picada

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 250 g fígados de aves
  • 50 g brandy
  • 1 c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta
  • 1 c. sopa de tomilho seco
  • 100 g pão duro cortado em pedaços pequenos
  • 50 g leite
  • 150 g cebola cortada em pedaços
  • 15 g salsa
  • 2 ovos
  • 130 g carne de novilho picada
  • 130 g carne de porco picada
  • 300 g banha

Wartości odżywcze
na 1 unidade
Kalorie
2875.5 kJ / 687.3 kcal
Białko
19.6 g
Węglowodany
11.7 g
Tłuszcz
59.9 g
Tłuszcz nasycony
23.2 g
Błonnik
1.4 g
Sód
557.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy