Pâine integrală coaptă la aburi
TM5 TM6

Pâine integrală coaptă la aburi

5.0 (8 ocen)

Składniki

  • 1 lingură unt, nesărat sau sărat, pentru uns
  • 2 linguri griș, pentru tapetat
    lub 2 linguri fulgi de ovăz și semințe de in, pentru presărat
  • 250 g alac
    lub 250 g grâu
  • 1250 g apă
  • 10 g melasă de sfeclă de zahăr (opcjonalnie)
    lub 10 g miere (opcjonalnie)
  • 20 g drojdie proaspătă, fărâmițată
    lub 2 lingurițe drojdie uscată (8 g)
  • 50 g făină de pâine, plus pentru pudrat
  • 10 g oțet balsamic
  • 1 linguriță sare
  • 100 g semințe de floarea soarelui
    lub 60 - 80 g semințe, mixte (ex. dovleac, in)

Wartości odżywcze
na 1 felie
Kalorie
409 kJ / 98 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy