Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and Spinach Pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Filling
-
onions , quartered200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
pumpkin flesh , diced (3 cm)400 g
-
fresh spinach leaves400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
large eggs , beaten3
Pastry
-
plain flour , plus extra for dusting400 g
-
sunflower oil70 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
egg , beaten, for brushing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1585 kJ /
379 kcal
Białko
9.4 g
Węglowodany
42.4 g
Tłuszcz
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 Std.
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Pea Quiche
1 Std.
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 Std. 50 Min
Orange and Coconut Squares
35 Min
Tomato and Vegetable Quiche
1 Std. 45 Min
Pumpkin Quiche
2 Std. 5 Min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 Min
Orange Sponge
2 Std.
Beetroot and Kale Pizza
2 Std.
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Quinoa Salmon Patties
1 Std. 20 Min