Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů oleje
- ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- 4 kuřecí stehna, s kůží a kostí
- 200 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 200 gramů červeného vína, suchého
- 200 gramů sušené šunky, na kostičky
-
řepkový olej
lub kokosový olej, na vymazání - 400 gramů hlaviček čerstvých žampiónů
- 300 gramů hovězího vývaru
- 2 snítky čerstvého rozmarýnu
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 30 gramů vody
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- bageta pro podávání
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3232 kJ / 772 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Tłuszcz nasycony
- 24 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 20367 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45 min
Kubánské picadillo
50min
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2h 25 min.
Hovězí Stroganoff
35 min
Kuličky z tresky a brambor
55min
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40 min
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1h 5min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 min
Kuřecí casserole se spiralizovanými batáty
1óra 10p
Guláš z vepřové panenky
40 min
Trhané vepřové maso
4 godz. 5 min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30 min