Wersje kompatybilne
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bylinkové noky
- 600 gramů brambor, vařených
- 200 gramů tvarohu
- 200 gramů polohrubé mouky
- 2 vejce
- 15 gramů směsi bylinek, nasekaných
- 2 - 3 špetky celého kmínu, viz Tip
- 1 čajová lžička soli
- voda
Omáčka z vyzrálého sýru
- 150 gramů parmazánu
- 150 gramů vody
- 50 - 75 gramů másla
Dokončení
- 200 gramů lesních hub, čerstvých
- 200 gramů zeleného hrášku, čerstvého, vařeného
- 2 - 3 špetky soli, podle chuti
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2898.2 kJ / 690 kcal
- Białko
- 35.2 g
- Węglowodany
- 76.2 g
- Tłuszcz
- 27.2 g
- Błonnik
- 7.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1h
Cuketovo-cizrnové placičky
8sa 20 dk
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1h 30min
Špenátové gnocchi alla Romana
1h 25min
Parmazánové noky trikolóra
50min
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2h 30 min
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min
Kašmírská rýže
30min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min
Špagety alla Norma
1h 30min
Čočka na kari s dýní v páře
1h 15 min
Fougasse se sýrem
2h 35 min