Wersje kompatybilne
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bylinkové noky
- 600 gramů brambor, vařených
- 200 gramů tvarohu
- 200 gramů polohrubé mouky
- 2 vejce
- 15 gramů směsi bylinek, nasekaných
- 2 - 3 špetky celého kmínu, viz Tip
- 1 čajová lžička soli
- voda
Omáčka z vyzrálého sýru
- 150 gramů parmazánu
- 150 gramů vody
- 50 - 75 gramů másla
Dokončení
- 200 gramů lesních hub, čerstvých
- 200 gramů zeleného hrášku, čerstvého, vařeného
- 2 - 3 špetky soli, podle chuti
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2898.2 kJ / 690 kcal
- Białko
- 35.2 g
- Węglowodany
- 76.2 g
- Tłuszcz
- 27.2 g
- Błonnik
- 7.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbové rizoto
40 min
Pâté z hub
1h 25 min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 min
Květákovo-špenátové lasagne
1h 45min
Farfalle v italských barvách
30 min
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami
1h 25 min
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35 min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20 min
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1 Std. 50 Min
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55 min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 min
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25 Min