Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 avokádo, na kousky
- ½ stroužku česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 3 špetky soli
- 3 špetky mletého černého pepře
- 1 limetka, chemicky neošetřená, 1 čajová lžička vylisované šťávy a ½ čajové lžičky nastrouhané kůry
- 1 šalotka, napůl
- 5 gramů nakládaných kaparů
- 150 gramů čerstvého tuňáka, v sashimi kvalitě, na kousky
- 5 gramů balzamikového octa, bílého
- ½ svazku čerstvé pažitky, nasekané
- 2 kapky tabasca
- ½ balíčku řeřichy, ořezané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2125 kJ / 507 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 46 g
- Błonnik
- 7.3 g
Alternatywne przepisy
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 min
Polévka Tom Yum
15 min
Tiramisu s malinami
2h 10min
Thajská polévka s krevetami
30 min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1 godz. 5 min
Guacamole s mangem a brusinkami
10 Min
Sicilský krevetový salát
40 min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 min
Tatarák po francouzsku
1 godz. 10 min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Marinované krevety
1 godz. 10 min