Urządzenia i Akcesoria
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
10 - 15 snítek čerstvé petržele pouze listy
-
220 gramů cibule napůl
-
1 - 2 stroužky česneku
-
45 gramů extra panenského olivového oleje
-
1000 gramů očištěných mušlí bez vousů
-
150 gramů bílého vína, suchého
-
1 špetka soli, jemné
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
100 gramů smetany na vaření (cca 18% tuku)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Skvělá chuť
72 Przepisy
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mušle à la marinière
Brak ocen
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Salát s kozím sýrem a kešu
25 min
Chawan mushi (japonský předkrm)
35 min
Slávky alla Medoc
50 min
Marinované krevety
1 godz. 10 min
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30 min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 min
Thajská polévka s krevetami
30 min
Thajská tomyum zoodle polévka
45 min
Tatarák po francouzsku
1 godz. 10 min
Polévka Tom Yum
15 min