Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 - 15 snítek čerstvé petržele, pouze listy
- 220 gramů cibule, napůl
- 1 - 2 stroužky česneku
- 45 gramů extra panenského olivového oleje
- 1000 gramů očištěných mušlí, bez vousů
- 150 gramů bílého vína, suchého
- 1 špetka soli, jemné
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 100 gramů smetany na vaření (cca 18% tuku)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 935 kJ / 223 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Guacamole s kaviárem
10min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min
Rybí guláš s krevetami
45min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Pad thai
45min
Polévka Tom Yum
15min
Restované krevety
15min