Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů oleje
- 50 gramů cibule, napůl, pak na plátky (5 mm)
- 200 gramů hovězího rump steaku, na proužky (4-5 cm)
- 1 snítka rozmarýnu, čerstvého
- 120 gramů cherry rajčat
- 40 gramů velkých kaparů, nakládaných, osušených (opcjonalnie)
- 70 gramů rukoly
- 1 avokádo, zralé
- 30 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 10 gramů limetkové šťávy
- 10 gramů medu
- ¾ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3368 kJ / 805 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 67 g
- Błonnik
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krevetová polévka s batáty
45 Min
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1小时
Guacamole s kaviárem
10min
Restované hovězí s caponatou
45 Min
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
Hugo Spritz
25 godz. 10 min
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15 Min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30min
Středomořský bramborový salát
1 Std. 10 Min
Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou
40min
Restované krevety
15 Min
Rýže tří chutí
40min