Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů celeru, na kousky
- 200 gramů brambor, na kousky
- 20 gramů oleje
- 100 gramů pórku, na kolečka (cca 0,5 cm)
- 900 gramů vody
- 250 gramů zelené čočky, propláchnuté
- 20 gramů rajčatového protlaku
- 1 čajová lžička cukru krupice
-
120
gramů pancetty, nakrájené
lub 120 gramů anglické slaniny, nakrájené -
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
lub 1 vrchovatou čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty - 30 gramů jablečného octa
- ½ čajové lžičky mořské soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1821 kJ / 435 kcal
- Białko
- 23.1 g
- Węglowodany
- 47.1 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chilli con carne
1 Std.
Turecká nevěstina polévka
50 Min
Koláč s dýní a mletým masem
1h 45min
Pomalu vařené chilli con carne
5 Std. 5 Min
Čočkový guláš se slaninou a chorizem
2h 50min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2 Std. 20 Min
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1 Std.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h
Jambalaya z quinoy
35 Min
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 min
Chilli con soya
45 Min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 Min