Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g korte korrel rijst, japonica
-
250
g middelgrote rauwe garnalen, gepeld, schoongemaakt, ontdarmd
lub 250 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld diepgevroren, ontdooid en drooggedept om te koken - 50 g groene erwten (vers of diepvries)
- 50 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- 370 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 20 g lichte sojasaus
- 10 g geroosterde sesamolie, en iets meer om te besprenkelen
- 20 g oestersaus
- 10 g rijstazijn
- 1 tl bruine suiker
- 1 tl zout
- lente-ui, gehakt, als afwerking
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1791 kJ / 428.1 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 74.4 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 1678.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Batch cooking - Basisrecepten
Brak ocen
Aziatische komkommersalade
Brak ocen
Komkommersalade met dille
10 dk
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Paksoi en ham rijst
40 Min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 godz. 45 min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min