Wersje kompatybilne
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 teentjes knoflook
- 20 g verse gember
- 2 el honing
-
1 ½
el rijstazijn
lub 1 el azijn -
1
el Gochujang (Koreaans chilipasta)
lub 1 el sambal oelek of 1 el Thaise chilipasta - 1 el misopasta
- 1 el sojasaus, naar eigen smaak
- 2 el geroosterde sesamolie
- 500 - 600 g kabeljauwfilet, met vel, vers of diepgevroren, in 4 stukken gesneden
- olie, om in te vetten
-
150
g verse champignons de Paris, in plakjes (1 cm)
lub 150 g verse shiitake - 1000 g water
- 200 g rijst (bv. witte jasmijnrijst of basmatirijst)
- 200 g broccoli, in roosjes
- 2 el geroosterd sesamzaad, alle kleuren
- 50 g lente-ui, in plakjes (1-2 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1912.3 kJ / 457.1 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 58.9 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 638.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1h
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 dk
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Brak ocen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Brak ocen
Vegan mini cheesecakes
4 Std. 30 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 godz. 10 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 dk
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 dk