Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 teentje knoflook
- 80 g ui, gehalveerd
- 20 g olijfolie
-
3
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
lub 3 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk) - 2 tl paprikapoeder
- 2 takjes verse dille, enkel de blaadjes
- 600 g water
-
1
volle el groentebouillonpasta
lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl zout, naar smaak
- 170 g droge orzo pasta of soortgelijke korte droge pasta
- 200 g verse bladspinazie
- 100 g cherry tomaat, gehalveerd
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 tl maïszetmeel
- 1 el citroensap
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, en meer als garnering
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2344 kJ / 560 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rijst met groentemix
55min
Worst met erwtenrisotto
30 分钟
Rijstsalade
1小时
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 分钟
Pastasalade met kip
1小时 15 分钟
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1小时 15 分钟
Burrito ontbijt
Brak ocen
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1小时
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 分钟
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 分钟
Arabische kip met couscous
45 分钟
Mediterrane visschotel
1小时 30 分钟