Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ui (± Ø 7 cm)
- 1 ui (± 150 g)
- 2 teentjes knoflook
- 4 takjes verse peterseliebladeren
- 1000 g rundergehakt
- 2 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 2 tl mosterd
- 4 eieren
- 100 g paneermeel
- 120 g melk
- 2 el Worcestershire saus
- 200 g water, om handen te bevochtigen
- 150 g ketchup
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1488.2 kJ / 355.7 kcal
- Białko
- 21.6 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 816.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 godz.
Chocolade rijstpudding
1 Std. 5 Min
Halloween pompoentaart
4 godz.
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Hugo spritz
Brak ocen
Kimchi
Brak ocen
Engelse brunch
Brak ocen
Mokka-pompoen frappuccino
20 min
Tarbot met salsasaus
Brak ocen
Romige courgettensoep
35 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min