Rabarber, sinaasappel en amandel cake

Rabarber, sinaasappel en amandel cake

4.3 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 sneetjes

Składniki

  • rabarber in stukken (2 cm)
    400 g
  • suiker
    200 g
  • amandelen
    120 g
  • sinaasappel alleen de schil en 50 g sap
    1
  • eieren (63-73 g)
    2
  • bakpoeder
    ½ tl
  • boter in stukken, en iets meer om in te vetten
    150 g
  • zelfrijzende bloem
    100 g
  • amandelschilfers
    25 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 sneetje

Białko 7.3 g
Kalorie 1795 kJ / 429 kcal
Tłuszcz 27.3 g
Węglowodany 38.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...