Urządzenia i Akcesoria
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 sneetjes
Składniki
-
rabarber in stukken (2 cm)400 g
-
suiker200 g
-
amandelen120 g
-
sinaasappel alleen de schil en 50 g sap1
-
eieren (63-73 g)2
-
bakpoeder½ tl
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten150 g
-
zelfrijzende bloem100 g
-
amandelschilfers25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
7.3 g
Kalorie
1795 kJ /
429 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rabarber
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sinaasappelcake
1 Std.
Pruimenjam
55 Min
Chocolade rijstpudding
1 Std. 5 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Napolitaanse cake
Keine Bewertungen
Eenvoudige appeltaart
45 Min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 Std. 5 Min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min
Traditionele vruchtenjam
55 Min