Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 œufs, blancs et jaunes séparés
- 200 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 60 g de beurre demi-sel, en dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1340 kJ / 323 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant aux deux chocolats
3h
Mousse au chocolat aux crêpes dentelle
4h 20min
Moelleux au chocolat
55min
Fondant au chocolat
40 Min
Pannacotta
5 godz. 50 min
Galette des Rois express
50 min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Blanquette de dinde
1 Std. 40 Min
Cake fondant au chocolat
35 Min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min
Coulant au chocolat
40 Min
Gâteau moelleux au chocolat
40 Min