Urządzenia i Akcesoria
Groenten met aardappelen en vlees
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 portie
Składniki
-
aardappelen in stukken gesneden40 - 60 g
-
groenten in stukken gesneden90 - 100 g
-
20 - 30 g visfilet, in stukjes gesnedenvlees stukken, pees vrij in stukjes gesneden20 - 30 g
-
water400 g
-
sinaasappelsap30 - 45 g
-
koolzaadolie (8-10 g)2 - 2 ½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
8 g
Kalorie
831 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Brak ocen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Brak ocen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 min
Rode kool cups met kip
25 min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Brak ocen
Fruitpapje met ontbijtgranen
Brak ocen
Peperkoekkoekjes
2 godz. 20 min
Maanzaad-mayonaise
Brak ocen
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Brak ocen
Couscous met lam en groenten
50 min
Aardappel- en groentenpuree
40 min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 godz. 10 min