Urządzenia i Akcesoria
Groenten met aardappelen en vlees
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 portie
Składniki
-
aardappelen in stukken gesneden40 - 60 g
-
groenten in stukken gesneden90 - 100 g
-
20 - 30 g visfilet, in stukjes gesnedenvlees stukken, pees vrij in stukjes gesneden20 - 30 g
-
water400 g
-
sinaasappelsap30 - 45 g
-
koolzaadolie (8-10 g)2 - 2 ½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
8 g
Kalorie
831 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Không có đánh giá
Fruitpapje met ontbijtgranen
Không có đánh giá
Bechamelsaus
15 phút
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25 phút
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Không có đánh giá
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Không có đánh giá
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 phút
Suikerpasta
1h 10 phút
Chocoladesaus
Không có đánh giá
Aardappelpuree
45 phút
Aardappel- en groentenpuree
40 phút