Penne integrali con fagiolini, peperoni e formaggio primo sale

Penne integrali con fagiolini, peperoni e formaggio primo sale

4.3 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 1500 g di acqua
  • 200 g di fagiolini sottili a pezzi (2 cm)
  • 200 g di peperoni a pezzi (2 cm)
  • 1 cucchiaino di sale grosso
  • 300 g di pasta integrale corta, a piacere
  • 200 g di formaggio primo sale a tocchetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 544.9 mg
Białko 19.2 g
Kalorie 1991.5 kJ / 476 kcal
Tłuszcz 19.9 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 9.2 g
Węglowodany 53.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...