Risotto alla lattuga

Risotto alla lattuga

4.3 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    60 g
  • di scalogno a metà
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di lattuga romana lavata a striscioline
    100 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino bianco
    70 g
  • di acqua calda (non bollente)
    740 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di sale
  • di burro
    20 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 444 kcal / 1858 kJ
Białko 11.2 g
Tłuszcz 16.6 g
Węglowodany 65.4 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 6.4 g
Sód 101.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...