Urządzenia i Akcesoria
Easy mac and cheese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
frozen green peas100 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
cheddar cheese cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm) (optional)120 g
-
unsalted butter40 g
-
milk650 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus 3-4 pinches extra to serve¼ tsp
-
nutmeg2 pinches
-
smoked paprika½ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
Worcestershire sauce3 - 4 dashes
-
dried macaroni pasta (see Tips)250 - 280 g
-
crispy fried onion to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
855.9 mg
Białko
25.6 g
Kalorie
2562.7 kJ /
610.2 kcal
Tłuszcz
36.4 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
23.2 g
Węglowodany
44.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolognese sauce
40 min
Shepherd's pie
55 min
Spaghetti carbonara
35 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Mac and smoky cheese
1 godz. 20 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Sausage dogs
2 godz. 5 min
Chocolate crackle surprise
2 godz. 30 min
Damper with golden syrup butter
40 min
Tuna mornay
45 min
Mac & cheese cups
1 godz. 15 min
Pikelets
35 min