Urządzenia i Akcesoria
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portie
Składniki
Vulling
-
aardbeien gepeld, gehalveerd200 g
-
amandel likeur (optioneel)50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten30 gram
-
appels (alle soorten) geschild, met klokhuis, in stukjes gesneden (2 cm)200 g
-
braambessen (zie tip)200 g
-
kristalsuiker100 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
amandelen50 g
-
bloem100 g
-
havervlokken50 g
-
kristalsuiker90 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken100 g
Crème anglaise
-
water1000 g
-
300 g volle melkslagroom (ong. 48% vet)300 g
-
eierdooiers5
-
kristalsuiker50 g
-
vanillestokje alleen zaden (zie tip)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
71.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
612.8 kJ /
147.2 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
12.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Sinaasappel Croissants
Brak ocen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Brak ocen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Brak ocen
Champignon en spinazie lasagne
Brak ocen
Bananen powerballs
15 min
Iers sodabrood
Brak ocen
Tomaat en Chili jam
1 godz. 15 min
Pindakaas
5 min
Suikervrij bananenbrood
1 godz. 15 min
Shortbread karamel gezouten boter
2 godz. 25 min
Karamelpudding
1 godz.
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.