Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g witte suiker
- 150 g boter, koud, in stukken
- 100 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 1 tl zout
-
30
g gehakte amandelen
lub 30 g amandelschilfers - 1000 g water
- 1 el azijn
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 360 kJ / 86 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Karamelpudding
1 godz.
Choronsaus
20 min
Basis karamel
25 Min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Brak ocen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Brak ocen
Maanzaadslakken
Brak ocen
Kokos en karamel cheesecake
Brak ocen
Verse pasta zonder eieren
Brak ocen
Toffees
2 godz.
Gezouten-Karamelijs
14h
Karamelsaus
1 godz. 30 min
Snelle brownie
25 Min