Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g rode kool, in stukken (3 cm)
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Gevulde vis
1h 50min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1 Std.
Roggebroodjes
Brak ocen
Oranje gekleurde eieren
Brak ocen
Roodbruin gekleurde eieren
Brak ocen
Pompoen vingers
Brak ocen
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Brak ocen
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 Std. 30 Min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min