Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite vegetal
- 250 g de carne de res para estofados, en cubos (4 cm)
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 250 g de carne de res para estofados
- 50 g de cebolla blanca
- 150 g de zanahoria, pelada, en cubos (2 cm)
- 90 de apio, en rebanadas (1 cm)
- 30 g de harina de trigo
- 200 g de vino tinto
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 5 g de hojas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel frescas
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 450 g de agua
- 30 g de puré de jitomate
- 20 g de vinagre de vino blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2150 kJ / 513.9 kcal
- Białko
- 22.2 g
- Węglowodany
- 46.1 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 16.9 g
- Sód
- 1799.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de lentejas
1h 30min
Puré de papas
50 Min
Puré de papa y camote con chile morita
45 Min
Puré de papa y poro
40 Min
Arroz con res y brócoli TM6
50 Min
Salsa blanca italiana
20 Min
Camarones salteados a los tres chiles
1h 30min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Camote con salsa de vegetales y pasta gratinada
2h
Estofado de cerdo, verduras y garbanzos con cous-cous
1 Std.
Estofado de verduras y res en Cocción lenta TM6
4h 10min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 Min