Urządzenia i Akcesoria
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Öl40 g
-
Nürnberger-Bratwürstchen klein450 g
-
Apfel in Spalten1
-
Eier3
-
Mehl150 g
-
Milch250 g
-
Thymian abgezupft3 Zweige
-
Schnittlauch in feinen Röllchen½ Bund
-
Salz1 TL
-
Zwiebeln in Spalten200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
993 mg
Białko
19 g
Kalorie
2028 kJ /
485 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2022
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45min
Apfel-Käse-Makkaroni
45min
Pizza mit Kartoffeln, Pilzen und Bratwurst
3h 50min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1h
Herzhafter Ofenschlupfer
50min
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1h
Brot-Lasagne
1h 45min
Pastitsio
1h 30min
Holländische Käse-Eier
40min
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1h
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1h
Malzbier-Bolognese
2h