
Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Walnuss-Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Öl30 g
-
Risottoreis (z. B. Arborio, 14-15 Min. Garzeit)320 g
-
Wasser780 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 ½ TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Würzen½ TL
-
Walnusshälften grob gehackt100 g
-
Babyspinat150 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
553 kcal /
2315 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
71 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
906 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 3/2022
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy