Urządzenia i Akcesoria
Mangold-Gnocchi-Salat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Mangold300 g
-
Gnocchi (aus dem Kühlregal)500 g
-
Gemüsefond400 g
-
Knoblauchzehe in Scheiben1
-
rote Chilischote, frisch entkernt, in Streifen1
-
Cherry-Tomaten200 g
-
Öl60 g
-
Zwiebeln geachtelt180 g
-
Salz zum Würzen
-
Pfeffer zum Würzen
-
Schafskäse zerbröselt200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
21 g
Kalorie
2400 kJ /
573 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Magazin 6/2019
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Radieschengrün-Pesto
5 min
Romanesco-Salat
1 godz. 40 min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 min
Fenchelpesto
10 min
Gelbe-Bete-Risotto
2 godz.
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15 min
Fenchel-Tomaten-Pasta
45 min
Fenchel-Apfel-Salat
10 min
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45 min
Mangoldrisotto
50 min
Fenchel-Orangen-Salat
10 min