Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g Mangold
- 500 g Gnocchi (aus dem Kühlregal)
- 400 g Gemüsefond
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Streifen
- 200 g Cherry-Tomaten
- 60 g Öl
- 180 g Zwiebeln, geachtelt
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 200 g Schafskäse, zerbröselt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2400 kJ / 573 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 Min
Gefüllter Spaghetti-Kürbis
1 Std.
Gelbe-Bete-Risotto
2 godz.
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50 Min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50min
Grünkohl-Paprika-Salat
1ωρ. 15 λεπτ.
Mangoldrisotto
50 Min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 Min
Grünkern-Bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15 dk
Fenchel-Tomaten-Pasta
45 Min