Spaghetti carbonara

4.3 77 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porties

Składniki

  • Parmezaanse kaas in stukken
    60 g
  • pecorinokaas (opcjonalnie)
    30 g
  • sjalot (30 g)
    1
  • baconblokjes
    150 g
  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • water
    1200 g
  • zout
    ¾ tl
  • pasta, droog
    350 g
  • eieren
    3
  • eierdooier
    1
  • gemalen zwarte peper
    2 snuifjes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 27 g
Kalorie 2528 kJ / 604 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 4.6 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...