Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
pecorinokaas (opcjonalnie)30 g
-
sjalot (30 g)1
-
baconblokjes150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
water1200 g
-
zout¾ tl
-
pasta, droog350 g
-
eieren3
-
eierdooier1
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
27 g
Kalorie
2528 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bloedige hersenspaghetti
13 godz. 30 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Kalkoenburgers
1 godz. 25 min
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 godz. 30 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 godz. 10 min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 min
Alpengratin
50 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min