Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Parmezaanse kaas, cut in pieces
- 30 g pecorinokaas (opcjonalnie)
- 1 sjalot (30 g)
- 150 g baconblokjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1200 g water
- ¾ tl zout
- 350 g droge pasta, type spaghetti
- 3 eieren
- 1 eierdooier
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2528 kJ / 604 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 4.6 g
Alternatywne przepisy
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1hod.
Amandelbretzels
Brak ocen
Pastasalade met forel en groenten
Brak ocen
Steak au Poivre
20 Min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Choronsaus
20 Min
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 Min