Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Parmezaanse kaas, cut in pieces
- 30 g pecorinokaas (opcjonalnie)
- 1 sjalot (30 g)
- 150 g baconblokjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1200 g water
- ¾ tl zout
- 350 g droge pasta, type spaghetti
- 3 eieren
- 1 eierdooier
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2528 kJ / 604 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 4.6 g
Alternatywne przepisy
Gekookte pasta
20min
Aardappel- en groentenpuree
40 Min
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Kalkoenburgers
1j 25 menit
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Aardappelpuree met de Peeler
Brak ocen
Steak tartaar
30 Min
Gegratineerde coquilles
25 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min