Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
pecorinokaas (opcjonalnie)30 g
-
sjalot (30 g)1
-
baconblokjes150 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
water1200 g
-
zout¾ tl
-
pasta, droog350 g
-
eieren3
-
eierdooier1
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
27 g
Kalorie
2528 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Worst met erwtenrisotto
30min
Risotto bolognese
45min
Kimchi risotto
25min
Lasagne bolognese
2h 30min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Alpengratin
50min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Bloemkool met kaas
55min