Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Het deeg
- 250 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 140 g halfgezouten boter, koud, in stukken
- 100 g suiker
- 1 ei
Decoratie
- 200 g suiker
- 1 eiwit
- 5 druppels citroensap
- voedingskleurstof
- hagelslag (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1336.6 kJ / 318.9 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 48.5 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 116.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hersenen cupcakes
1h 40min
Lactosevrije milkshake
Brak ocen
Gestoomd paaslam met groentjes
Brak ocen
Paashaas macarons
Brak ocen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Brak ocen
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Stracciatella drinkyoghurt
12h
Valentijnkoekjes met aardbei
Brak ocen
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Taartje met chocolade-praliné
Brak ocen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 godz. 40 min
Kerstman macarons
3h 20min