Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Amandel en poedersuiker
- 95 g amandelpoeder (niet zelfgemaakt)
- 95 g poedersuiker
Om de mengbeker te reinigen
- 300 g water
- 50 g azijn
Italiaanse meringue
- 75 g suiker
- 20 g water
- 2 eiwitten, op kamertemperatuur (65 g)
- ¼ tl voedingskleurstof, in pasta, rood
Framboos en witte chocolade ganache
- 75 g frambozen
- 2 el suiker
- 150 g witte chocolade, in stukken
- 100 g roomkaas
Afwerking
- 20 g fondant (suikerpasta) wit
- 20 g fondant (suikerpasta) geel of goud
- 1 eetbare inkt stift zwart
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 276 kJ / 66 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8.3 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 6.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Meringue spoken
12h 25min
Vers pastadeeg
1h
Vegan boter
Keine Bewertungen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Keine Bewertungen
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Mini Fougasse
Keine Bewertungen
Lemon curd
20 min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3sa
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 Std. 15 Min
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Gezouten karamel toffees
1h 45 min