Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g ui, gehalveerd
- 120 g prei, in stukken
- 40 g extra vergine olijfolie
- 600 g gemengde groenten (bijv. aardappel, wortel, courgette, bleekselderij, tomaat, snijbiet, gekookte gedroogde bonen, pompoen), naar behoefte in stukken gesneden
- 1000 g water
-
2
groentebouillonblokjes (voor 0,5l)
lub 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 120 g ditalini of vergelijkbare korte gedroogde pasta
- 6 tl extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren, in stukken (optioneel)
- 6 - 18 tl Parmezaanse kaas, geraspt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1202 kJ / 287 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3.6 g
Alternatywne przepisy
Groentensoep
35 min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min
Groenten met aardappelen en vlees
35 min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10 min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Keine Bewertungen
Vichyssoise met pasta
35 min
Ratatouille
40 Min
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Garnituur van courgette
30 min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Geroerbakte groenten
10 Min