Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti carbonara
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
pecorinokaas (opcjonalnie) in stukken (3 cm)30 g
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (zie tip)150 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
gemalen zwarte peper3 snuifjes
-
zout1 snuifje
-
spaghettini320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
24.2 g
Kalorie
2999 kJ /
716.8 kcal
Tłuszcz
42.2 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
63.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Slowcooken kalfsstoofpot
2 godz. 10 min
Stoofvlees
3 godz. 10 min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Brak ocen
Veelzijdige gladde soep
45 min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Brak ocen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 min
Pico de Gallo
Brak ocen
Zoetzure varkensribbetjes
40 min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 godz. 30 min
Risottata met kip en champignons
40 min