Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 - 200 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
Bolognesesaus
- 200 g gemengde groenten (bleekselderij, wortel en ui), in stukken
- 40 g extra vergine olijfolie
- 800 g gemengd gehakt (half varken en half rundsvlees)
- 100 g droge witte wijn
- 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 - 1 ½ tl zout, naar smaak
- ½ - 1 tl gemalen zwarte peper, naar smaak
Bechamelsaus
- 1000 g melk
- 80 g boter, in stukken
- 100 g bloem
- 1 tl zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
Lasagne
- boter, voor het invetten en voor de bovenlaag
- 250 g gedroogde lasagne pasta, circa 12 bladen (10 x 20 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 4161 kJ / 994 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 64 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Bloemkool met kaas
55 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Quiche lorraine
50min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Gehaktbrood
1h 20min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Bechamelsaus
15min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Japanse kip curry
55 min