Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vulling
-
20
g verse dragon, alleen de blaadjes
lub 20 g lente-ui, in stukken (4 cm) - 80 g artisjokharten, op olie, uitgelekt
- 100 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
Kip pakketje met rode paprika saus
- 3 kippenborsten, ontveld en ontbeend (ong. 180-200 g / stuk)
- 1400 - 1500 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 2 rode paprika's, gehalveerd, zaadjes verwijderd
- 4 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- ¼ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1756 kJ / 420 kcal
- Białko
- 52 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 188 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Brak ocen
Yoghurt en muntdressing
15min
Aardbeien curryketchup
Brak ocen
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Fruitige saladedressing
5 min
Kipsatés met pindasaus
2h
Choronsaus
20 min
200 g ui kleuren
25 min