Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vulling
-
20
g verse dragon, alleen de blaadjes
lub 20 g lente-ui, in stukken (4 cm) - 80 g artisjokharten, op olie, uitgelekt
- 100 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
Kip pakketje met rode paprika saus
- 3 kippenborsten, ontveld en ontbeend (ong. 180-200 g / stuk)
- 1400 - 1500 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 2 rode paprika's, gehalveerd, zaadjes verwijderd
- 4 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- ¼ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1756 kJ / 420 kcal
- Białko
- 52 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 188 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
200 g ui kleuren
25min
Zalm en venkel risotto
25min
Minuut koolsla
10 Min
Boter plank met spinaziepesto
10 Min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 godz. 40 min
Kruiden- en citroenzout
1h
Soezendeeg
2 godz.
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20min
Gerookte zalm sneetjes
Nenhuma avaliação
Asperges en prosciutto cannoli
Nenhuma avaliação
Chocolademousse met sinaasappel
2 godz. 20 min