Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g stukken vlees, zonder zenen, in stukken gesneden
- 300 g gemengde groenten (bijv. bleekselderij, wortels, uien, knoflook, tomaten), in stukken gesneden
- 4 takjes gemengde verse kruiden (bijv. salie, rozemarijn), alleen de blaadjes
- 150 g grof zout
- 30 g rode wijn
- 1 gedroogd laurierblaadje
- 1 hele kruidnagel
- Wartości odżywcze
- na 1 volledig recept
- Kalorie
- 2754 kJ / 658 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kippenbouillonpasta
45 min
Romige champignonsoep
20min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Mangochutney
1h 20min
Gekruide noten
45 min
Aardbeienpudding
2 Std. 10 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Koffiedessert
15min
Steak Stroganoff
45 min
Groentenbouillonpasta
45 min