Urządzenia i Akcesoria
Vleesbouillonpasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
1 pot
Składniki
-
vlees stukken, pees vrij in stukken gesneden300 g
-
gemengde groenten (bijv. bleekselderij, wortels, uien, knoflook, tomaten), in stukken gesneden300 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. salie, rozemarijn), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
rode wijn30 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
hele kruidnagel1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Białko
59 g
Kalorie
2754 kJ /
658 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
7.3 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 min
Kippenbouillonpasta
45 min
Groentenbouillonpasta
45 min
Vijgenmosterd
25 min
Aardbeien curryketchup
Brak ocen
Hainanese kiprijst
1 godz. 20 min
Curryketchup
30 min
Yoghurtdressing
5 min
Indiase mosterd
Brak ocen
Kipsatés met pindasaus
2 godz.
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 min
Koolsla
10 min