Wersje kompatybilne
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen, in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen, schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Białko
- 210.4 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.6 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 2244.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mokka-pompoen frappuccino
20 min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Vegan boter
Keine Bewertungen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Pavlova-toren met gemengde bessen
Keine Bewertungen
Levercake
Keine Bewertungen
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Karamelijs
Keine Bewertungen
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 godz. 5 min
Geroerbakte noedels met groenten
30min