Urządzenia i Akcesoria
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porties
Składniki
In zoutkorst gebakken vis
-
steranijs5 peulen
-
gedroogde pepervlokken1 tl
-
verse rozemarijn6 takjes
-
grof zout2000 g
-
water200 g
-
citroen in plakjes (5 mm)1
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen schil en sap½
-
mosterd5 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
venkelknol in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering400 g
-
witte azijn20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
2244.6 mg
Białko
210.4 g
Kalorie
5271.8 kJ /
1260 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vis
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Portugees crème brûlée
25 Min
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Keine Bewertungen
Minuut Koolsla
10 Min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Zijden tofu cheesecake
Keine Bewertungen
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Keine Bewertungen
Citrus lekkernij
50 Min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min
Gestoomde aardappelkroon
50 Min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 Min