Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
TM6

Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel

(Brak ocen)

Składniki

In zoutkorst gebakken vis

  • 5 peulen steranijs
  • 1 tl gedroogde pepervlokken
  • 6 takjes verse rozemarijn
  • 2000 g grof zout
  • 200 g water
  • 1 citroen, in plakjes (5 mm)
  • 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
  • ½ citroen, schil en sap
  • 5 g mosterd
  • ¾ tl zout
  • 2 snuifjes gemalen zwarte peper
  • 50 g olijfolie
  • 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
  • 20 g witte azijn

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
5271.8 kJ / 1260 kcal
Białko
210.4 g
Węglowodany
11.3 g
Tłuszcz
36 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Błonnik
4.5 g
Sód
2244.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy