Wersje kompatybilne
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
lub 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Białko
- 241.3 g
- Węglowodany
- 181.7 g
- Tłuszcz
- 27.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 15.9 g
- Sód
- 3852.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2sa 10 dk
Bolognesesaus
1sa 15 dk
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Oriëntaalse brunch
Brak ocen
Fruithapje met ontbijtgranen
Brak ocen
Cheesecake
1sa 30 dk
Iers sodabrood
Brak ocen
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Brak ocen
Vissticks met tomatensaus
50min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Koken van gierst
Brak ocen