Wersje kompatybilne
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zeebaars
- 15 g verse gemengde kruiden (bv. citroentijm, basilicum, venkel en peterselie)
- 250 g water
-
20
g verse gist
lub 2 tl gedroogde gist - 400 g broodbloem, en iets meer om te strooien
- 1 tl zout
- 1 citroen, in plakjes
- 1 zeebaars, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 500 g
- 2 tl zout, naar eigen smaak
Gestoomde aardappelen en sperziebonen
- 500 g water
- 200 g nieuwe aardappelen, klein, ongeschild
- 200 g diepgevroren sperziebonen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 8361.7 kJ / 1998.5 kcal
- Białko
- 241.3 g
- Węglowodany
- 181.7 g
- Tłuszcz
- 27.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 15.9 g
- Sód
- 3852.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Koken van jasmijnrijst
35 Min
Choronsaus
20 Min
Basis kippenbouillon
35 Min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Carnaval maskers
1 Std. 45 Min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Kweeperentaart
Brak ocen
Hollandaisesaus
15 Min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Cottage pie
1 Std. 10 Min
Broodkruimels
5 min