Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos

Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos

4.6 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porciones

Składniki

  • 1 diente de ajo (opcjonalnie) pelado
  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 40 g de jugo de limón amarillo
  • 60 g de aceite de oliva extra virgen
  • ¼ cdita de sal
  • ¼ cdita de pimienta negra recién molida
  • 4 filetes de pescado (p. ej. merluza, trucha, lubina, salmón, bacalao, etc.)
  • 500 g de agua
  • 250 g de papa en trozos (2-3 cm)
  • 150 g de ejotes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 239.3 mg
Białko 34.2 g
Kalorie 1472.3 kJ / 351.9 kcal
Tłuszcz 17.9 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 14.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...