Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 huevos, fríos del refrigerador
- agua, (aprox. 1l)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 277 kJ / 66 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 17 mg
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Huevos duros (6 piezas)
20min
Huevos suaves (2 piezas)
20min
Huevos duros (2 piezas)
20min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Huevos medios (2 piezas)
20min
Huevos medios (4 piezas)
20min
Huevos medios duros (2 piezas)
20min
Huevos duros (4 piezas)
20min
Huevos medios duros (6 piezas)
20min
Huevos estrellados al vapor
15 Min
Huevos medios suaves (2 piezas)
20min