Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de jengibre, pelado y en rebanadas (2 mm)
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de harina de trigo
- 400 g de pechuga de pavo, sin piel, en trozos (4-5 cm)
- 40 g de poro, en rebanadas (5 mm)
- 80 g de zanahoria, en rebanadas (5 mm)
- 40 g de ejotes
- 4 cdas de salsa de soya
- 1200 g de agua
-
200
g de arroz de grano largo
lub 200 g de arroz jazmín
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1894.5 kJ / 452.8 kcal
- Białko
- 27.9 g
- Węglowodany
- 49.2 g
- Tłuszcz
- 15.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 969 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de verduras con fideos de omelette
50min
Espagueti a la boloñesa
50min
Pasta con carne molida
45 min
Estofado de pollo con verduras en cocción lenta TM6
3 Std. 20 Min
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1 Std. 15 Min
Guiso de frijoles con tubérculos
20 min
Ensalada de frijoles, aguacate y atún
20 min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1h 30min
Jarabe de agave
10min
Amaretto Sour
10min
Pollo con pimientos rojos, cebolla y arroz basmati
1h
Arroz blanco con verduras
40 min