Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de agua
lub 500 g de caldo de carne - 500 g de albóngigas de carne, del tamaño de un durazno
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 354 kJ / 85 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Huevos duros (2 piezas)
20 Min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40min
Piminentos al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Champiñones en cuartos (200-300 g) en cestillo
15 Min
Pimientos al vapor (100-300 g) en cestillo
15 Min
Albóndigas al vapor (1100 g)
35 Min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 Min
Cocción de arroz
25 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Verduras al vapor
45 Min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 Min
Pasta con pollo y verduras al vapor
50min