Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de agua
lub 500 g de caldo de carne - 500 g de albóngigas de carne, al tamaño de un chabacano, sazonadas (opcional)
- 600 g de albóngigas de carne, al tamaño de un chabacano, sazonadas (opcional)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 354 kJ / 85 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verduras al vapor
45 min
Huevos duros (2 piezas)
20min
Huevos duros (4 piezas)
20min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40 min
Huevos duros
35min
Albóndigas de ternera en salsa de tomate
10min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Chabacanos al vapor (500 g) en Varoma
Brak ocen
Vinagreta de pimientos
5 min
Salsa de jitomate
35min
Albóndigas al vapor (500 g)
30 min
Azúcar glass (100 g)
5 min