Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de agua
lub 500 g de caldo de carne - 500 g de albóngigas de carne, al tamaño de un chabacano, sazonadas (opcional)
- 600 g de albóngigas de carne, al tamaño de un chabacano, sazonadas (opcional)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 354 kJ / 85 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40min
Queso rallado, semi duro (300 g)
5 Min
Queso parmesano rallado u otro queso duro (100-250 g)
5 Min
Queso parmesano rallado u otro queso duro (50-70 g)
5 Min
Queso Parmesano rallado
5 Min
Huevos duros
35 min
Pan molido fino
10 min
Albóndigas al vapor (500 g)
30min
Azúcar glass
5 Min
Azúcar glass (100 g)
5 Min
Verduras al vapor
45 min
Lentejas
1h 30 min