Albóndigas al vapor (1100 g)

Albóndigas al vapor (1100 g)

3.7 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1100 gramo

Składniki

  • 500 g de agua
    500 g de caldo de carne
  • 500 g de albóngigas de carne al tamaño de un chabacano, sazonadas (opcional)
  • 600 g de albóngigas de carne al tamaño de un chabacano, sazonadas (opcional)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 gramo

Sód 0 mg
Białko 6 g
Kalorie 354 kJ / 85 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...