![Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™) Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C39DFA0A-6BD6-43A5-A7D9-42AF2D956440/Derivates/240a22ce-2612-4045-ad00-73a0a5e1ebde.jpg)
Wersje kompatybilne
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de cebolla cambray, en trozos y parte del tallo
- 50 g aceite de oliva y un poco más para cocinar
- 10 g de fécula de maíz
- 50 g de vino blanco
- 100 g de caldo de carne
- 700 - 800 g de filete de cerdo, en caña
- 2 pizca de sal
- 2 pizca de pimienta molida
- 1 cda de mostaza a la antigua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1073 kJ / 256 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 396.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Champiñones Rellenos
30min
Pierna de cerdo colorada
1j
Lasaña boloñesa
2 godz. 30 min
Solomillo de cerdo con tocino
1j
Tallarines al ragout
1 Std. 10 Min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9 Std. 30 Min
Hongos ostra y risotto de Champagne
35min
Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados
1h 25min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30min
Carne Guisada del Sur de Texas
1h 20min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Pierna de cerdo a las hierbas
40min