Wersje kompatybilne
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de cebolla cambray, en trozos y parte del tallo
- 50 g aceite de oliva y un poco más para cocinar
- 10 g de fécula de maíz
- 50 g de vino blanco
- 100 g de caldo de carne
- 700 - 800 g de filete de cerdo, en caña
- 2 pizca de sal
- 2 pizca de pimienta molida
- 1 cda de mostaza a la antigua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1073 kJ / 256 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 396.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lasaña boloñesa
2 godz. 30 min
Pescado al horno con tomates deshidratados
30 min
Filete de res con dos salsas
40 Min
Lomo de cerdo al horno
1 Std. 35 Min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15 min
Rosca de arroz con pollo (Black Diamond)
1h 30 min
Salsa boloñesa
35min
Pollo en salsa de vino tinto con champiñones
45 min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 Min
Estofado de cerdo al oporto y puré de coliflor TM6
3h 30 min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30 min