Frijoles al horno con verduras

Frijoles al horno con verduras

1.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porciones

Składniki

  • 40 g de apio en trozos
  • 120 g de zanahoria en trozos
  • 1 chile rojo sin semillas, en trozos
  • 1 ramita de romero sólo las hojas
  • 200 g de cebolla blanca en mitades
  • 20 g de aceite de oliva
  • ½ cdita de comino en polvo
  • ½ cdita de semillas de cilantro molidas
  • ¼ cdita de sal
  • 400 g de frijoles bayos cocidos escurridos
    400 g de frijoles negros cocidos, escurridos
  • 6 - 8 rebanadas de pan para servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 730.7 mg
Białko 11.4 g
Kalorie 1186.9 kJ / 283.7 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 10.2 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 35.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...