Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de apio, en trozos
- 120 g de zanahoria, en trozos
- 1 chile rojo, sin semillas, en trozos
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 200 g de cebolla blanca, en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cdita de comino en polvo
- ½ cdita de semillas de cilantro molidas
- ¼ cdita de sal
-
400
g de frijoles bayos cocidos, escurridos
lub 400 g de frijoles negros cocidos, escurridos - 6 - 8 rebanadas de pan, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 35.2 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 10.2 g
- Sód
- 730.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa versátil de verduras TM6
50 Min
Ensalada de lentejas y berros
1h 25 min
Empanadas de soja
20 Min
Cocción trigo bulgur (200 g) TM6
35 Min
Tortitas de garbanzo
25min
Hamburguesas de calabacín con salsa tzatziki (Hestan Cue™)
40min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20 Min
Hamburguesa de quinoa roja
40min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2h 30 min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Ensalada de quinoa con tofu
55 min
Lentejas marinadas
35 Min