Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de apio, en trozos
- 120 g de zanahoria, en trozos
- 1 chile rojo, sin semillas, en trozos
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 200 g de cebolla blanca, en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cdita de comino en polvo
- ½ cdita de semillas de cilantro molidas
- ¼ cdita de sal
-
400
g de frijoles bayos cocidos, escurridos
lub 400 g de frijoles negros cocidos, escurridos - 6 - 8 rebanadas de pan, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 35.2 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 10.2 g
- Sód
- 730.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada tibia de frijoles
25 min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40 min
Empanadas veganas de espirulina
40 min
Sándwich con salsa de falafel y cilantro
45 min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35 min
Pay vegano de calabaza y verduras
1h 20 min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2h
Lasaña de espinaca y queso
2u. 45min
Coliflor tikka masala
30 min