Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 2 ¼ čajové lžičky soli
- 750 gramů brambor, salátových, neoloupaných
- 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, napůl
- 1 hruška, ne příliš měkká, neoloupaná, na kousky (1,5 cm)
- 15 gramů oleje
- 150 gramů anglické slaniny, na kostičky
- 200 gramů cibule, na klínky (5 mm)
-
3
snítky čerstvé saturejky, jen lístky
lub 1 čajová lžička sušené saturejky - 100 gramů masového vývaru
- 5 gramů bílého vinného octa
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička hořčice
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1986 kJ / 475 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 6.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čočkový guláš se slaninou a chorizem
2 Std. 50 Min
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1 godz. 5 min
Slaninový trhanec
45 Min
Mozzarellové špízy s pestem z rukoly
2h 15 min
Čočkové stew s pancettou
1j
Polentový koláč s meruňkami (bez cukru)
55 Min
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
40 min
Tilápie s červeným kari
40 min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35 Min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 Min
Středomořský bramborový salát
1h 10 min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2 godz. 20 min