Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 2 ¼ čajové lžičky soli
- 750 gramů brambor, salátových, neoloupaných
- 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, napůl
- 1 hruška, ne příliš měkká, neoloupaná, na kousky (1,5 cm)
- 15 gramů oleje
- 150 gramů anglické slaniny, na kostičky
- 200 gramů cibule, na klínky (5 mm)
-
3
snítky čerstvé saturejky, jen lístky
lub 1 čajová lžička sušené saturejky - 100 gramů masového vývaru
- 5 gramů bílého vinného octa
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička hořčice
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1986 kJ / 475 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 6.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Středomořský bramborový salát
1 godz. 10 min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35 min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5 Min
Kari bramborový salát
1h 30 min
Velikonoční mrkvičky z listového těsta plněné mrkvovým krémem
45 min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 Min
Lasagne s kysaným zelím
1 Std. 50 Min
Panellets
11 Std. 20 Min
Pikantní sicilské špagety
30 min
Bylinkové lasagne s rajčatovou salsou
1 godz. 5 min
Těstovinový salát se sušenými rajčaty
1h 40min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30 min