Fedtfattig morgenmadsfrittata

Fedtfattig morgenmadsfrittata

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portioner

Składniki

  • cheddar skåret i mindre stykker (2 cm)
    80 g
  • æg, medium
    6
  • fløde, cirka 48 %
    2 spsk
  • forårsløg skåret i mindre stykker (ca. 30 g)
    2
  • tørret persille
    ½ teske
  • havsalt
    ½ teske
  • sort peber, stødt
    1 knivspids
  • olivenolie
    1 spsk
  • bacon skåret i strimler (1 cm)
    6 skiver
  • spinatblade, friske
    80 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15.8 g
Kalorie 930 kJ / 224 kcal
Tłuszcz 17.4 g
Węglowodany 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie