Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Seaweed Tartare
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water300 g
-
green beans finely diced (approx. 5 mm)250 g
-
red pepper finely diced (approx. 5 mm)130 g
-
aubergine finely diced (approx. 5 mm)130 g
-
courgette finely diced (approx. 5 mm)100 g
-
dried mixed seaweed4 - 5 Tbsp
-
water for soaking
-
garlic clove½
-
red onions quartered40 g
-
shallot halved40 g
-
pickled capers10 g
-
pickled gherkins cut in pieces50 g
-
olive oil30 g
-
toasted sesame oil10 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh parsley roughly chopped, for serving
-
sesame seeds for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
438 mg
Białko
2 g
Kalorie
409 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine Bhurta
30 min
Saag Paneer
13 godz.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Sicilian Caponata
30 min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15 min
Rhubarb and Strawberry Juice
45 min
Pasta alla Norma
50 min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1 godz. 25 min