Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Seaweed Tartare
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water300 g
-
green beans finely diced (approx. 5 mm)250 g
-
red pepper finely diced (approx. 5 mm)130 g
-
aubergine finely diced (approx. 5 mm)130 g
-
courgette finely diced (approx. 5 mm)100 g
-
dried mixed seaweed4 - 5 Tbsp
-
water for soaking
-
garlic clove½
-
red onions quartered40 g
-
shallot halved40 g
-
pickled capers10 g
-
pickled gherkins cut in pieces50 g
-
olive oil30 g
-
toasted sesame oil10 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh parsley roughly chopped, for serving
-
sesame seeds for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
438 mg
Białko
2 g
Kalorie
409 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Fennel Risotto
35 min
Stracciatella Soup
30 min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Green Goodness Soup
10 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min