Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Seaweed Tartare
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water300 g
-
green beans finely diced (approx. 5 mm)250 g
-
red pepper finely diced (approx. 5 mm)130 g
-
aubergine finely diced (approx. 5 mm)130 g
-
courgette finely diced (approx. 5 mm)100 g
-
dried mixed seaweed4 - 5 Tbsp
-
water for soaking
-
garlic clove½
-
red onions quartered40 g
-
shallot halved40 g
-
pickled capers10 g
-
pickled gherkins cut in pieces50 g
-
olive oil30 g
-
toasted sesame oil10 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh parsley roughly chopped, for serving
-
sesame seeds for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
438 mg
Białko
2 g
Kalorie
409 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1 Std.
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 Min
Amaranth Crispbread
1 Std. 15 Min
Buckwheat Crêpes
30 Min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 Min
Feta and Honey Cheesecakes
1 Std.
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Acidic Juice
5 Min