
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 - 180 g red radishes with leaves
- 5 pinches salt or to taste
- 220 g whipping cream
- 120 g milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 pinches ground black pepper or to taste
- 2 g agar-agar
- 100 g soft goat's cheese
- 50 g Greek yoghurt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 173 kcal / 724 kJ
- Białko
- 4 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Węglowodany
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Sód
- 610 mg