Urządzenia i Akcesoria
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
red radishes with leaves160 - 180 g
-
salt or to taste5 pinches
-
whipping cream220 g
-
milk120 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
agar-agar2 g
-
soft goat's cheese100 g
-
Greek yoghurt50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
610 mg
Białko
4 g
Kalorie
724 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Baby-friendly Herbed Cucumber Yoghurt Dip
10 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8 godz. 30 min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 godz.
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 godz. 15 min
Mango on Coconut Sticky Rice
55 min
Sesame Seed and Tomato Chutney
1 godz. 10 min
Horchata
24 godz. 10 min
Spicy Minced Chicken Salad
30 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Vietnamese Beef Pho
1 godz. 45 min