Urządzenia i Akcesoria
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
red radishes with leaves160 - 180 g
-
salt or to taste5 pinches
-
whipping cream220 g
-
milk120 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
agar-agar2 g
-
soft goat's cheese100 g
-
Greek yoghurt50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
610 mg
Białko
4 g
Kalorie
724 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15 min
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
20 min
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15 godz. 55 min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Brak ocen
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Mussels Mariniere
25 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Prawn Cocktail
15 min