Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 - 180 g red radishes, with leaves
- 5 pinches salt, or to taste
- 220 g whipping cream
- 120 g milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 2 g agar-agar
- 100 g soft goat's cheese
- 50 g Greek yoghurt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 610 mg
Alternatywne przepisy
Spring Vegetable Soup
35 Min
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1 Std.
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 Min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 Std. 30 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min