Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bebida de almendras
- 250 g de almendra cruda sin piel
- 50 g de dátiles sin hueso
- 1500 g de agua
Pudin
- 1 cucharadita de mantequilla, para engrasar
- 250 - 300 g de pan del día anterior en rebanadas de 5 mm
- 8 huevos
- 80 g de azúcar moreno
- 1 vaina de vainilla (solo las semillas)
- 1 pellizco de canela molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Salsa de frutos rojos
- 50 g de azúcar moreno
- 150 g de zumo de naranja
- 150 g de frutos rojos frescos variados
- 240 g de yogur griego
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1401 kJ / 335 kcal
- Białko
- 13.3 g
- Węglowodany
- 38.6 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 221.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de queso y frutos rojos
5 Std.
Mousse de mango
1 godz.
Cheesecake de naranja sin horno
2 godz.
Bizcocho ligero con orange curd
1 godz. 15 min
Clafouti de uvas
2 godz.
Panecillos de avellanas
15 Std. 30 Min
Mezcla de especias para panes clásicos
5 min
Bizcocho con mermelada de cerezas (sin huevo)
4 Std. 30 Min
Buñuelos de plátano
30min
Bizcocho de nectarinas al oporto
1 godz.
Bundt cake de zanahoria y nueces
1 godz. 30 min
Bizcocho de manzana y canela
1 godz. 15 min