Pastel de cereza

Pastel de cereza

4.0 6 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 raciones

Składniki

  • 350 g de cerezas oscuras en almíbar escurridas
  • 25 g de almendras crudas con piel
  • 125 g de mantequilla en trozos
  • 1 huevo
  • 20 g de leche
  • 20 g de azúcar vainillado
  • 145 g de azúcar
  • 250 g de harina de trigo
  • 1 cucharadita de polvo de hornear
  • 125 g de agua
  • 50 g de gelatina en polvo sabor fresa
  • 2 - 3 gotas de extracto natural de almendra (opcjonalnie)
  • 1 cucharada de azúcar glas

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 4 g
Kalorie 1048 kJ / 250 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...