Pastel de cereza

Pastel de cereza

4.5 4 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 raciones

Składniki

  • de cerezas oscuras en almíbar escurridas
    350 g
  • de almendras crudas con piel
    25 g
  • de mantequilla en trozos
    125 g
  • huevo
    1
  • de leche
    20 g
  • de azúcar vainillado
    20 g
  • de azúcar
    145 g
  • de harina de trigo
    250 g
  • de polvo de hornear
    1 cucharadita
  • de agua
    125 g
  • de gelatina en polvo sabor fresa
    50 g
  • de extracto natural de almendra (opcjonalnie)
    2 - 3 gotas
  • de azúcar glas
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 250 kcal / 1048 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...