
Urządzenia i Akcesoria
Pastel de cereza
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 raciones
Składniki
-
de cerezas oscuras en almíbar escurridas350 g
-
de almendras crudas con piel25 g
-
de mantequilla en trozos125 g
-
huevo1
-
de leche20 g
-
de azúcar vainillado20 g
-
de azúcar145 g
-
de harina de trigo250 g
-
de polvo de hornear1 cucharadita
-
de agua125 g
-
de gelatina en polvo sabor fresa50 g
-
de extracto natural de almendra (opcjonalnie)2 - 3 gotas
-
de azúcar glas1 cucharada
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
250 kcal /
1048 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rockstars - Anna
17 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania