Peras con salsa de canela al vacío

Peras con salsa de canela al vacío

4.6 23 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 ración

Składniki

  • 4 peras peladas, descorazonadas y en mitades (conferencia, Williams, etc)
  • 120 g de azúcar
  • 2 cucharaditas de vainilla líquida
  • 30 g de zumo de limón
    1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo)
  • 1350 g de agua
  • 1 ½ cucharaditas de canela molida
  • 2 cucharadas de almendras laminadas tostadas

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 3 mg
Białko 2 g
Kalorie 1024 kJ / 244 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...